Teljesség-ébresztő
tanfolyamok
ÚJ KÖNYV!!
Trénerképző
Ericksoni hipnózis
NLP
Betűvetés
Kreativitás
Álmok
A belső kert
Masszírozás
Nyelvjóga
Online-tanfolyamok
Egyéni tanácsadás
Eseménynaptár

A belső világ

A bennünk élő érzések, gondolatok, tervek, cselekvések sokban hasonlítanak a növényekre. Akárcsak zöld barátaink, belső világunk lényei is jellemző formával és tulajdonságokkal rendelkeznek, ugyanakkor fejlődnek, változnak, növekednek is. Rengetegféle növény létezik, de akár ugyanazok a fajok is más-más életközösséggé, hangulattá állnak össze minden egyes telken. Léteznek erősen irányított és természetközelibb növényközösségek, egyikben a nyírt sövény, másikban a szabad formák és a maguktól terjedő vadvirágok dominálnak, mindenesetre – bár egyes növénytársulások önfentartóbbak másoknál – valamilyenfajta törődés minden kertnek jót tesz.

Tekints be egy kicsit a te belső kertedbe! Vajon itt lenne-e az idő virág-, fűszermagokat vetni benne? Átültetni bokrokat, gyomlálni egy kicsit – netán új fákat telepíteni? Vannak-e segítőid: hasznos bogarak, sünök, denevérek, netán szorgos manók vagy tündérek, s még titokzatosabb lények? Hát lepkecsalogató cserjéid s szitakötő-hívó tavad?

Szoktál-e megpihenni a belső kertedben, élvezni, amid van, virágok illatát, madarak énekét, szirmok színét, egy kéreg tapintását, érezni a Föld hullámait?

Mennyit süt a Nap a kertedben, esik-e elég eső, s éjjel kimész-e néha megnézni a Holdat?